Vragen? We staan voor u klaar
+31 485 312911
+31 485 312911

Wat anderen over ons zeggen

We krijgen regelmatig enthousiaste reacties van klanten. Daar zijn we erg blij mee, want tevreden klanten zien wij als het beste bewijs voor kwaliteit en service. Overweegt u om een stacaravan of chalet bij ons aan te schaffen? Lees dan eerst wat anderen over ons zeggen…

“Dit jaar hebben wij met het hele gezin 3 prachtige caravans gekocht bij Lacet. De vriendelijkheid, service en het meedenken zijn ons opgevallen. Het was heeeel veel werk, omdat de staplaatsen redelijk moeilijk te bereiken waren. Maar met alle geduld, hard werken en soms zuchten, is het voor elkaar gekomen. De vierde caravan is inmiddels besteld. En wel een aangepaste voor een dame van 90.”
- Familie van Steenvelt

“Wij werden vriendelijk ontvangen en gedegen voorgelicht. Op de afgesproken dag werd de caravan gebracht, vakkundig geïnstalleerd en aangesloten op gas, elektriciteit, water en kabel-TV. Zonder dat erover gesproken was troffen wij spiksplinternieuwe matrassen aan. De kraan in de keuken drupte en werd meteen vervangen door een nieuw exemplaar. Tot op heden genieten wij nog steeds met volle teugen van ons ‘huisje in het bos’. Ik kan iedereen die van plan is een stacaravan te kopen de firma Lacet van harte aanbevelen. Ook zonder kopen ben je er altijd welkom en geniet je van een vakkundige voorlichting.”
- Ed Henderson, Rijswijk

“Na verschillende chaletbouwers bezocht te hebben is onze keuze op Lacet gevallen. Hierin zijn wij niet teleurgesteld, wij hebben ons chalet met behulp van het professionele personeel geheel naar onze wens kunnen laten bouwen. Eindconclusie: een prima prijs-kwaliteitverhouding.”
- De heer en mevrouw Koote

“Afgelopen zomer zijn wij helemaal in onze keus geslaagd. Zowel de aankoop als inruil verliep in een prettige sfeer. De aflevering en de aansluiting is ook precies volgens afspraak verlopen. We hopen nog lang van ons vakantieadresje te genieten.”
- Peter en Lian Eckhardt

 

“Complimenten ten aanzien van de professionele afhandeling. De aandacht en hulp in Cuijk was erg goed. Ook het vervoer op de camping naar de plaats waar de caravan moest komen te staan werd zeer professioneel uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de totale afhandeling.”
- Piet Hofman

 

“Wij hebben naar alle tevredenheid een stacaravan bij Lacet gekocht. We zijn erg tevreden over verkoop, vervoer en plaatsen. Lacet is zeker aan te raden omdat er voor iedere prijsklasse een groot aanbod is. Het is heerlijk toeven in onze mooie luxe caravan.”
- John en Mieke van Rees

“Na ruim 30 jaar op de Bloksberg hebben we een nieuwe caravan gekocht bij Lacet in Cuijk. Een mooie Abi Vista Platinum voor een redelijke prijs. Inmiddels is de caravan naar volle tevredenheid opgeleverd. Er is een plezierig contact met de mensen van Lacet. Altijd bereid vragen te beantwoorden en te helpen. Nu de aankleding rond de caravan verzorgen zodat het een mooi geheel wordt.”
- Familie Vedder

“Zoals verwacht is alle super gelopen. We zijn erg blij met de goede samenwerking.”
- Familie Einhaus

 

“We zijn van begin tot eind fantastisch geholpen. Van de keuze van ons nieuwe chalet tot de uiteindelijke plaatsing. Na oplevering liepen de mensen van Lacet het hele chalet nog even goed met ons na ter controle, zelfs op punten waar we zelf nooit aan zouden denken. Ook kwamen ze met handige tips voor het onderhoud.”
- Familie Von Luxembourg

 

“Professioneel team, zeer ruim aanbod voor een nette prijs. Afspraken worden perfect nagekomen en een goede after sales!”
- José en René Aarbodem