Vragen? We staan voor u klaar
+31 485 312911
+31 485 312911

Tweedehands stacaravans

Lacet Stacaravans & Chalets beschikt over een prachtig showterrein waarop onze tweedehands stacaravans te bezichtigen zijn. Naast gebruikte stacaravans van de bekende merken ABI, Willerby en BK Bluebird produceren wij ook nieuwe stacaravans in onze fabriek in Duitsland.

Uitgebreide oplevercheck

Onze tweedehands stacaravans worden voor oplevering grondig geïnspecteerd. We controleren de technische constructie van bodem tot dak. We controleren altijd de geiser of CV-ketel, gas-, electriciteit- en waterleidingen. 

Op die manier hebt u de zekerheid dat uw caravan of chalet helemaal naar wens is, zodra deze op de plaats van bestemming arriveert. 

Schoongemaakt als nieuw

Voordat u uw stacaravan in gebruik neemt, wordt deze eerst door een professionele interieurverzorger schoongemaakt. Zowel de binnenkant als de buitenkant.

Vloerbedekking als nieuw

Wanneer het nodig is zullen wij de vloerbedekking van uw gebruikte stacaravan geheel vervangen door nieuw tapijt of vinyl. Uw tweedehands stacaravan van Lacet wordt als nieuw opgeleverd.

Stoffering als nieuw

Als het nodig is vervangen we de volledige stoffering van de banken. Onze vakkundige stoffeerders zijn ervaren in het stofferen van stacaravan zitmeubelen. Het stoffeerwerk is dan ook van een uitstekende kwaliteit en hoogwaardigeste caravanstoffen. Keuze uit diverse kleuren en designs.

 

Ook garantie op tweedehands stacaravans

Afhankelijk van het type en bouwjaar krijgt u bij Lacet enkele maanden garantie op uw tweedehands stacaravan. Mocht u na oplevering dus toch iets constateren aan uw stacaravan. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Als het mankement binnen de garantie voorwaarde valt zullen wij het kosteloos repareren.

Vervoer door heel Europa

Zowel nieuwe als gebruikte stacaravans kunnen wij -met eigen transportmiddelen- vervoeren door heel Europa. Ook kunnen wij de benodigde vergunningen en ontheffingen voor u regelen. Op locatie plaatsen wij de stacaravan en sluiten gas en elektra aan. U hoeft dus niets te doen, behalve genieten!

Tips voor uw tweedehands stacaravan

Het is raadzaam uw tweedehands stacaravan goed te onderhouden, uw stacaravanspecialist helpt u graag op weg met handige tips voor gegarandeerd lang vakantieplezier. Om u een idee te geven hebben we een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet;