Vragen? We staan voor u klaar
+31 485 312911
+31 485 312911

Lacet: al 25 jaar een echt familiebedrijf

Lacet is echt een familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden begonnen we met de import en verkoop van stacaravans. Inmiddels is de tweede generatie actief in het bedrijf. En we kunnen gerust stellen dat ook de rest van ons team van monteurs en adviseurs één grote familie vormt.

De zekerheid van kwaliteit

We importeren onze stacaravans en chalets zelf, zonder tussenkomst van andere partijen. Daardoor kunnen we honderd procent staan voor de kwaliteit van ons aanbod. Naast ons eigen assortiment aan nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken bieden we overigens ook regelmatig tweedehands budgetmodellen aan, verkregen uit inruil.

De zekerheid van service

Een stacaravan of chalet is een grote aankoop. Bij Lacet kunt u erop vertrouwen dat het ook een goede aankoop is, dankzij de unieke Lacet Service. Zo voeren wij voor aflevering bijvoorbeeld altijd een oplevercheck uit. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet met eigen transport veilig naar elk gewenste plek in Europa vervoeren. 

Ruime keus uit een continu wisselend aanbod

Ons aanbod aan stacaravans en chalets is enorm. Daardoor hebben we altijd wel een model dat aan uw wensen voldoet. Bovendien is de doorloopsnelheid hoog, door onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dus als u bij uw eerste bezoek de stacaravan of het chalet van uw dromen nog niet hebt gevonden, kom dan gerust nog eens terug.

Gezellig en goed bereikbaar showterrein

Ons showterrein, vlakbij de snelweg A73 in Cuijk, is uitstekend bereikbaar. Uit heel Nederland, maar ook uit België, Duitsland en zelfs Oostenrijk en Frankrijk komen kampeerliefhebbers naar ons toe. Een afspraak maken is niet nodig, de koffie staat altijd klaar. Kom zelf maar eens langs en ervaar de gastvrijheid en ongedwongen sfeer die u normaal gesproken alleen maar op de camping tegenkomt.