De Hork 17 • 5431 NS Cuijk, Nederland
MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

LACET

Filters tonen

FILTEREN NAAR

Lacet chalet te koop

Op zoek naar Lacet dealers Nederland? In Nederland is maar één officiële Lacet chalet dealer en dat is… Lacet in Cuijk natuurlijk! U kunt bij ons zowel terecht voor een nieuw Lacet chalet (te koop uit voorraad) als voor een Lacet chalet occasion.

Lacet modellen: chalet voor iedere wens

Zoekt u een tweedehands model of wilt u uw Lacet chalet nieuw aanschaffen? Gaat u voor een strak, modern ontwerp of bent u op zoek naar een knusse, gezellige uitstraling? Wilt u één, twee of drie slaapkamers? Voor elke wens hebben wij wel een Lacet chalet te koop.

Lacet chalets nieuw: rechtstreeks uit de fabriek

De nieuwe modellen die wij op voorraad hebben, zijn rechtstreeks afkomstig uit onze eigen fabriek. Bent u benieuwd naar de prijzen? Alle prijzen van onze Lacet chalets (nieuw) staan gewoon op deze site vermeld! Ziet u een Lacet chalet te koop staan dat u graag persoonlijk komt bekijken? U bent van harte welkom op ons showterrein in Cuijk.

Lacet chalet occasion

Een groot voordeel van een chalet (in tegenstelling tot een ‘vast’ vakantiehuis), is dat het na gebruik prima te verplaatsen is. Ook voor een Lacet chalet occasion (zonder staanplaats) kunt u daardoor prima bij ons terecht. Want wat we al aangaven. Er zijn misschien meerdere tweedehands chalet dealers, Nederland heeft maar één officieel Lacet-adres!

Op zoek naar een specifiek type chalet of stacaravan? Bekijk dan een van de volgende opties:
Gehele aanbod

Chalets

Stacaravans

Merk

Of als u een bepaalt specifiek ander merk zoekt, dan kunt u hieronder naar de juiste pagina gaan.

Het aanbod van Lacet is groot, divers en verandert regelmatig door de verkoop van nieuwe en tweedehands chalets en stacaravans. Neem daarom contact met ons op als u specifieke wensen heeft of als u langs wilt komen.